Sedert juli 2007 draait mijn boetiek Paula Haar Design op volle toeren.

Onze collectie is uitgegroeid tot een zeer uitgebreid assortiment van bekende merken. Haarwerken, hoedjes, maatwerk, een zorgvuldig uitgezocht gamma van verzorgingsproducten, noem maar op. Haarverzorging aan huis, de laatste modetrends en bijscholing van technieken, ik doe het allemaal. Gelaatsverzorging en make-up en zelfs kinder grimmage stonden op mijn programma.

 

 

 

De voorbij herfst en winter volgde ik ook nog een cursus nagelstyling.

Paula Haar Design werd uitgebreid tot Paula Haar & Nagel Design. U kan bij ons vanaf nu ook terecht voor mooie verzorgde gelnagels, nagelkunst (nail art)  en French manicure.

                     

                     

 

Deze mooie verzorgde nagels kosten u de eerste keer amper 30,- euro. De tweede beurt is gratis.

 

 

Het klinkt misschien ouderwets, maar bij PH&ND staat de klant altijd centraal. Klantvriendelijkheid en service zijn mijn handelsmerk. De normaalste zaak van de wereld zegt u. Steeds vaker merk ik dat deze instelling niet meer van deze tijd is. In vele zaken primeert het commercieel aspect op de menslievendheid. On-line winkels verwachten al te vaak dat de klant zijn eigen boontjes dopt, en dat hij daarbij niet hoeft geholpen te worden. Ik pas daarvoor want mijn klant is koning.