In bepaalde gevallen van plaatselijk haarverlies verkiezen sommige klanten een haaraanvulling in plaats van een haarvervanging. De dunner wordende bovenkant opvullen of haaraanvullingen voor kale plekken (alopecia areata), is een wens die we zowel bij mannen als vrouwen steeds vaker horen. De nieuwste ontwikkelingen maken het mogelijk om deze wens pijnloos te vervullen. 

Haaraanvullingen – onzichtbare haarstukken die mooi overvloeien in het eigen haar- zijn volledig op maat gemaakt. Met een verwarmde kunststof plaat wordt een perfecte 3D-afdruk van uw hoofd vervaardigd, zodat we precies weten waar de kale plek zich in het haar bevindt. Eens we de precieze maten hebben, bespreken we het haartype, de lengte, de krulling en de kleur. U hebt voor deze aanvullingen de keuze uit EchtHaar, Vital Hair, CyberHair, en synthetisch haar.

 

Daarna gaat alles in bestelling. Binnen de 6 weken worden de haaraanvullingen op uw hoofdhuid aangebracht, met medicinale lijm of met dubbelzijdige tape. Dan behoren kale plekken tot het verleden en kunt u weer zorgeloos in het leven staan.

 

Het spreekt vanzelf dat deze haaraanvullingen duurder zijn dan het gemiddeld haarwerk. Niet allen ziet de vezel er natuurlijk uit, hij voelt ook natuurlijk aan. U kunt de haren wassen, drogen en in model brengen. De vezel is bovendien kleurvast en het draagcomfort is onvergelijkbaar. Alles wat u met uw eigen haar deed, is ook met de haaraanvullingen mogelijk. Fietsen, sauna, douchen, zwemmen en sporten, met haaraanvullingen kunt u weer volop in het leven staan.